Het seizoen is nog maar zeven wedstrijden oud, maar Drieborg heeft het contract van trainer Gert de Wal al met een jaar verlengt. Dat heeft het bestuur afgelopen week besloten in samenspraak met de Voetbalcommissie en spelersgroep.

Gert de Wal is aan zijn eerste seizoen bezig bij Drieborg. Afgelopen zomer nam hij het roer over van Ard Leeraar.

Volgens Dave Meijer waren beide partijen er snel uit: “We zijn erg tevreden over Gert. We maken als ploeg zichtbaar stappen. Er wordt goed getraind en daarnaast heeft zich de trainingsopkomst ook nog eens verbeterd,” aldus aanvoerder en tevens bestuurslid.

Drieborg staat momenteel zesde met acht punten uit zeven wedstrijden. Een plek bij de eerste vijf is het streven.

Nieuwe kantine