Een kletsnat gelijkspel voor JO15

Wildervank JO15-2JM (buiten mededinging)

Drieborg JO15-1JM

4e klasse (2e fase) 10

11 november 2023 9:45

G.R. Schipper

Sportpark a/d Woortmanslaan
Woortmanslaan 43
9648AA
WILDERVANK
tel. 0598-620465

Met een tempratuur van 7 graden en de wolken op standje kletsnat, begon de jeugd al zeiknat aan de wedstrijd. Niet fijn, maar helaas geen keus.
Ook het veld was niet bepaald fijn om op te spelen, maar we moesten ons beste beentje voor zetten.
Het was een beetje aftasten met elkaar en binnen 15 minuten hadden we al een penalty tegen. Onze verslaggever lette deze keer wel op en zag dat Qenchi een overtreding maakte. Moest de bal hierdoor op de stip? Hier zijn de meningen over verdeeld.
Gelukkig hebben we Coen, want die stopte de bal zonder pardon. De tegenstander kreeg een 2e kans, omdat het een corner werd, maar ook deze ging naast.
Er werd leuk overgespeeld en Sanne gaf een mooie bal. Hierdoor maakte Tjeu de 0-1.
Wildervank had wat kansjes en Drieborg kreeg mooie kansen, maar de bal ging er niet in. Natter dan nat gingen we de rust in.
De 2e helft werd wat onstuimiger.
Wildervank deed hun best met als resultaat en doelpunt voor hen, waardoor de stand kwam op 1-1.
De gemoederen liepen op en Tijn deed z'n zegje. Dit werd niet gewaardeerd door de scheidsrechter en Tijn kreeg een gele kaart en een time out van 10 minuten. Eén speler minder hierdoor, dus moest de rest er een tandje bij doen.
Ineens was Qenchi half vechtend/scheldend met een tegenspeler. Hierdoor kregen beide spelers geel en moesten ook zij er 10 minuten uit. We spelen nu met 9.
De sfeer wordt er niet beter op en nadat Tijn en Qenchi er weer in mogen spelen we nog in de hoop op een goal, maar de scheids fluit af. Iedereen gelijk met mondjes dicht naar de kleedkamer.
Toch goed gespeeld JO15, en op naar de volgende wedstrijd.