Verdiende uitslag voor JO15

9688RE
DRIEBORG
tel. 06-20841009

Zaterdag speelden we voor de tweede keer op rij thuis tegen Appingedam. Deze wedstrijd moesten we helaas zonder Tjeu en Ruben spelen. Beiden zijn gebleseerd. Wel leuk dat ze langs kwamen om te kijken.
We hadden dus 3 gast-spelers van de JO-12. Deze 3 toppers hadden al een wedstrijd gespeeld, maar daar was niets van te zien tijdens de wedstrijd.

De scheids floot en zo begon de wedstrijd en eigenlijk voor we lekker in het spel zaten, hadden we al een goal tegen. Geen paniek we zijn net 3 minuten met de wedstrijd bezig. Na 20 minuten ook nog een tweede tegengoal.
Even een tandje erbij, elkaar beter aanspelen en het tempo erin houden.
Er komen wat leuke acties; Tijn schiet de bal naar voren, Qenchi neemt deze aan, zigzagt wat heen en weer, staat oog in oog met de keeper, tikkie naar links klaarleggen voor de rechtervoet en scoren!

De 2e helft moeten we scherp blijven voetballen, want de teams zijn aan elkaar gewaagd. Er is wat actie voorin en dan staan we gelijk.
Het was niet te missen dat Roy van de JO-12 scoorde, want we konden hem bij de kantine horen juichen.
Dan scoort Appingedam de 3-2.
We blijven strijden om de gelijkmaker en dankzij een mooie goal van Dylan valt die eindelijk.
Daarna tikt Appingedam er weer 1 in. 3-4
Wij trappen af, Appingedam heeft vrij snel de bal en schiet van afstand, maar gelukkig hebben we Coen.
Iedereen staat goed op hun positie, Coen bedenkt zich niet, schiet een lange bal naar voren in de voeten van Harm-Jan hij doet een beetje tikkie Tousani en ja hoor binnen 3 minuten staan we gelijk.
Daarmee komt de eindstand op 4-4.
Een superleuke, sportieve wedstrijd om naar te kijken met een terechte uitslag.