JO12 strijdend ten onder

9695EC
BELLINGWOLDE
tel. 0597-532203

Onze eerste wedstrijd op het veld na de winterstop werd vanochtend gespeeld in Bellingwolde. We begonnen met volle moed aan de eerste helft. We creëerden kansen, maar het scoren lukte niet. Aan de andere kant lukte dat beter en uiteindelijk gingen we de rust in met 4-1.
Na de peptalk in de rust begonnen we de tweede helft weer met frisse moed. We hadden uiteindelijk de overhand door met z'n allen veel druk te zetten. Er werd nog twee keer gescoord aan de kant van Drieborg door goed samenspel. Echter was het niet genoeg en Bellingwolde scoorde er nog 2 gedurende de tweede helft. De jongens en meiden van Drieborg hebben hard gewerkt, alleen was dat helaas deze wedstrijd niet genoeg. De wedstrijd eindigde in een verlies van 6-3.
Volgende week zaterdag spelen we om 11 uur thuis tegen Onstwedder Boys.
Komen jullie ons aanmoedigen?