Drieborg verlengt met (hoofd)trainer Veld

31 maart 2023 14:00

Het bestuur van Sportvereniging Drieborg heeft het contract met hoofdtrainer Kevin Veld met een seizoen verlengd. Kevin Veld begon drie seizoenen geleden als onervaren hoofdtrainer van Drieborg en had de pech dat het eerste seizoen werd verstoord door COVID-19.

Het afgelopen seizoen presteerde het eerste elftal na de winterstop uitermate goed, wat resulteerde in het winnen van een periodetitel en het behalen van de finale van de nacompetitie. Ook in het huidige seizoen zijn de resultaten uitstekend. Voor het eerst in de geschiedenis behaalde Drieborg de volgende ronde van de districtbeker en momenteel staat het ongeslagen bovenaan in de competitie.

Kevin geeft aan nog niet klaar te zijn bij Drieborg en ziet nog voldoende uitdaging. Ook het bestuur en de spelers willen graag nog een seizoen met hem door. Ook met coach en keeperstrainer Jacob Veld is overeengekomen om nog een jaar door te gaan. Het bestuur is zeer tevreden over de ontwikkeling die de jonge ploeg doormaakt en ziet het voortzetten van de samenwerking ook als een logisch vervolg.