Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Trainerscursus voor (aspirant) jeugdtrainers

21 december 12:45  Op dinsdagavond 20 december hebben de (aspirant) jeugdtrainers een eerste cursus van de KNVB ondergaan. Onder leiding van Yoni werd de avond gestart met een theoretisch onderdeel gevolgd door een praktijkopdracht op het veld aan de JO15. Na evaluatie van de praktijkopdracht werden de (aspirant) jeugdtrainers in drie groepen opgesplitst voor de JO9, JO12 en JO15. Er werd een casus voorgelegd waarop de groepjes voor hun eigen leeftijdscategorie een training moesten baseren. Al met al een zéér nuttige avond. Op naar de tweede bijeenkomst.


Drieborg 1 pakt eerste periodetitel

5 december 21:00  Op deze koude zondagmiddag was Farmsum de tegenstander. Gezien de stand zou het geen al te moeilijke wedstrijd moeten worden. Echter, na 2 minuten weten de mannen in het rood-geel wel de eerste treffer van de middag te maken. Hierna is het team van trainer Veld wel direct wakker en doet het er een stapje bij, met als aanjager de trainer zelf. Sjors weet na een kwartier de stand weer gelijk te trekken. Dit is ook meteen de ruststand al geeft het spelbeeld van voor de rust vertrouwen voor het 2de helft. meer »


Drieborg 1 in finale strijdend ten onder

20 juni 16:30  De spanning is bij iedereen te merken. Een wedstrijd voor promotie die ook nog eens een 'echte' derby is maak je dan ook niet vaak mee.meer »


Bob Offerstoernooi weer een groot succes

13 juni 16:15  Ons benefiettoernooi mag inmiddels een jaarlijkse traditie genoemd worden en dit jaar was het weer een groot succes. meer »


Drieborg 1 bereikt finale nacompetitie

12 juni 16:15  Spanning, sensatie en een geweldige sfeer hebben de meegereisde supporters vandaag ervaren. De spanning was duidelijk te voelen. In de bus was het de heen reis erg stil. Begrijpelijk, want voor 95% van de spelersgroep was het de eerste keer dat er nacompetitie gespeeld wordt. meer »


Drieborg 1 verliest in laatste minuten van Veelerveen

23 mei 16:00  Het team van de trainers Veld en Veld waren vandaag met een duidelijke missie naar Veelerveen vertrokken: zorgen dat de Gele Kanaries niet ongeslagen kampioen zouden worden. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!