Nieuws

Nieuws

Drieborg 1 in finale strijdend ten onder

20 juni 16:30  De spanning is bij iedereen te merken. Een wedstrijd voor promotie die ook nog eens een 'echte' derby is maak je dan ook niet vaak mee.meer »


Bob Offerstoernooi weer een groot succes

13 juni 16:15  Ons benefiettoernooi mag inmiddels een jaarlijkse traditie genoemd worden en dit jaar was het weer een groot succes. meer »


Drieborg 1 bereikt finale nacompetitie

12 juni 16:15  Spanning, sensatie en een geweldige sfeer hebben de meegereisde supporters vandaag ervaren. De spanning was duidelijk te voelen. In de bus was het de heen reis erg stil. Begrijpelijk, want voor 95% van de spelersgroep was het de eerste keer dat er nacompetitie gespeeld wordt. meer »


Drieborg 1 verliest in laatste minuten van Veelerveen

23 mei 16:00  Het team van de trainers Veld en Veld waren vandaag met een duidelijke missie naar Veelerveen vertrokken: zorgen dat de Gele Kanaries niet ongeslagen kampioen zouden worden. meer »


Kevin Veld behaald trainerslicentie

23 mei 16:00  Afgelopen week hebben Kevin en Hans hun praktijk examen afgelegd en succesvol afgesloten. Daarmee hebben zij het UEFA C trainersdiploma binnengesleept.meer »


Brenda en Amber in halve finale NK in Gramsbergen

22 mei 15:45  Zaterdag 21 mei waren de halve finales voor de Nederlandse kampioenschappen acrobatische gymnastiek in Gramsbergen. Met een keurige oefeningen mogen we zéér tevreden zijn dat we hier als klein dorpje weer mochten staan. Brenda en Amber bedankt voor de mooie oefening.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!