Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Drieborg presenteert strategie voor de komende vijf jaar

31 mei 11:00  Tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen vrijdag 12 mei werd het ambitieplan 2023-2028 gepresenteerd aan leden, ouders en vrijwilligers van de sportvereniging. In het document heeft het bestuur samen met de leden en belanghebbenden de gezamenlijke koers uitgezet richting 2028. Het ambitieplan moet zorgen voor meer samenhang in de keuzes, maar vooral ook voor draagvlak binnen de vereniging. meer »


Erelid en oud-voorzitter Jan Bakker overleden

17 mei 12:00  Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Jan Bakker, erelid van Sportvereniging Drieborg. “Meester Bakker”, zoals hij in Drieborg bekend stond, is 68 jaar geworden. Zijn betrokkenheid bij de verenigingen in het dorp Drieborg was groot. Door de jaren heen bekleedde hij diverse bestuursfuncties bij onder andere vereniging dorpsbelangen, stichting sporthal en de sportvereniging. Daarvoor werd hij onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Drieborg was hem lief.meer »


Drieborg verlengt met (hoofd)trainer Veld

31 maart 14:00  Het bestuur van Sportvereniging Drieborg heeft het contract met hoofdtrainer Kevin Veld met een seizoen verlengd. Kevin Veld begon drie seizoenen geleden als onervaren hoofdtrainer van Drieborg en had de pech dat het eerste seizoen werd verstoord door COVID-19.meer »


Bazaar druk bezocht

18 maart 16:00  De bazaar is ook dit jaar weer goed bezocht. Veel mensen, veel prijzen en veel sponsoren zorgen voor een uitstekende bazaar. Een 👍 voor de lopers en de organisatie.meer »


Jouw mening telt!

21 december 17:00  Als bestuur van Sportvereniging Drieborg zijn wij benieuwd naar de mening van onze leden en vrijwilligers over diverse onderwerpen die onze mooie club aangaan. Je kan hierbij denken aan onderwerpen als de accommodatie, de sfeer op de club, de vrijwilligers en nog veel meer. Daarom leggen we graag deze enquête aan je voor, zodat we met behulp van de resultaten zo goed mogelijk kunnen inspelen op de wensen en uitdagingen van onze leden.meer »


Trainerscursus voor (aspirant) jeugdtrainers

21 december 12:45  Op dinsdagavond 20 december hebben de (aspirant) jeugdtrainers een eerste cursus van de KNVB ondergaan. Onder leiding van Yoni werd de avond gestart met een theoretisch onderdeel gevolgd door een praktijkopdracht op het veld aan de JO15. Na evaluatie van de praktijkopdracht werden de (aspirant) jeugdtrainers in drie groepen opgesplitst voor de JO9, JO12 en JO15. Er werd een casus voorgelegd waarop de groepjes voor hun eigen leeftijdscategorie een training moesten baseren. Al met al een zéér nuttige avond. Op naar de tweede bijeenkomst.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!