Wedstrijdverslagen

Zaterdag 3 februari 2024
Bellingwolde JO12 - SV Drieborg JO12
Eindstand: 6-3
Onze eerste wedstrijd op het veld na de winterstop werd vanochtend gespeeld in Bellingwolde. We begonnen met volle moed aan de eerste helft. We creëerden kansen, maar het scoren lukte niet. Aan de andere kant lukte dat beter en uiteindelijk gingen we de rust in met 4-1.
Na de peptalk in de rust begonnen we de tweede helft weer met frisse moed. We hadden uiteindelijk de overhand door met z'n allen veel druk te zetten. Er werd nog twee keer gescoord aan de kant van Drieborg door goed samenspel. Echter was het niet genoeg en Bellingwolde scoorde er nog 2 gedurende de tweede helft. De jongens en meiden van Drieborg hebben hard gewerkt, alleen was dat helaas deze wedstrijd niet genoeg. De wedstrijd eindigde in een verlies van 6-3.
Volgende week zaterdag spelen we om 11 uur thuis tegen Onstwedder Boys.

Uitslag 2-1
Aangekomen bij ZNC gingen we met frisse moed en zonder wissels aan de wedstrijd beginnen. Na enkele minuten kwamen we daarentegen al met 1-0 achter te staan. Door te weinig druk leggen op de tegenstanders konden de aanvallers van ZNC te makkelijk overspelen en tot scoren komen.
Hierna kwamen er kansen aan beide kanten om te scoren, die door beide partijen niet afgemaakt werden. Daarentegen heeft Thijmen in de 12e minuut een prachtig doelpunt binnen geschoten, wat ons weer wat moed inbracht. Na wat over en weer voetbal scoorde ZNC nog een doelpunt vlak voor het einde van de eerste helft.

Met de rust achter de rug en wat frisse moed en aanmoediging door de trainers, gingen we er weer tegenaan. Deze aanmoediging heeft zeker geholpen, want wij speelden met hoge druk en goed overspel. Er zijn een aantal mooie kansen uitgekomen, waaronder een prachtige kans van Qiondrick, maar helaas stond de paal in de weg. Ondanks al deze kansen lukte het niet om voorbij de keeper te komen. Ook met een 2-1 verlies gaan de trainers zeker niet ontevreden weg bij ZNC, want het was weer een leuke en leerzame pot.

---------------------------------------
Zaterdag 5 november 2023
Heiligerlee JO12-1 - Drieborg JO12
Uitslag 4-1

De vorige keer dat we speelden tegen deze tegenstander liep ons spel niet goed. Dat moest deze keer echt anders.
In de eerste helft lukt ons dat goed en we creëren veel kansen. De 0-1 komt van Pepijn.
Met deze stand gaan we de rust in.
In de 2e helft komt Heiligerlee sterk uit de kleedkamer, ze maken de 1-1. Ondanks deze kleine tegenslag blijven we goed voetballen en Pepijn schiet de 1-2 binnen.
Ook hierna blijven we goed voetballen en veel kansen creëren. Matthias schiet door een rebound de 1-3 binnen.
Tot slot weet Thijmen nog een keer het doel te vinden en maakt de 1-4.

22.JPG  23.JPG

------------------------------------------------------------------------------------
Dinsdag 10 oktober 2023
Heiligerlee JO12-1 - Drieborg JO12-1
Uitslag: 5-1

Direct na het avondeten op weg naar Heiligerlee. Dit blijkt een grotere uitdaging dan verwacht.
De eerste helft zijn we allemaal nog aan het uitbuiken, ons vizier staat nog niet op scherp. Heiligerlee heeft hier duidelijk minder last van, voor we er erg in hebben valt het eerste doelpunt. 0-1
Heiligerlee speelt aanvallend en door 2 ongelukkige eigen doelpunten komen we met 0-3 achter.
Langzaam worden we beter, banen ons een weg door de sterke verdediging van Heiligerlee en creëren kansen.
Met als resultaat dat Luca een mooie kans benut 3-1.
Na de rust zijn we er allemaal weer bij!
Er wordt keihard gewerkt door beide teams en hierdoor komen er kansen over en weer. De spanning is duidelijk voelbaar bij het publiek, dit had niemand verwacht! Een geweldig herstel na een matige 1e helft.  Heiligerlee is de enige ploeg die de kansen weet om te zetten in punten en uiteindelijk winnen zij de wedstrijd met 5-1.

-------------------------------------------
Zaterdag 7 oktober 2023

Drieborg JO12-1 - BATO JO12-4
Uitslag: 5-2

Een spannend duel tussen aanvallend spel en sterke verdediging
Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd was het duidelijk dat we volledig voor de aanval gingen. De verdediging van BATO stond echter sterk en maakte het ons moeilijk om kansen te benutten. Ondanks ons mooie spel lukte het niet om de bal in het net te krijgen.

Fleur en Luca zorgen voor een voorsprong
Gelukkig wist Fleur met een slimme actie de ban te breken en de 1-0 te scoren. Niet veel later vergrootte Luca onze voorsprong naar 2-0, waardoor we wat meer ademruimte kregen.

Na rust zetten we ons dominante spel voort en het was Qiondrick die met een knappe actie de 3-0 op het scorebord zette. BATO gaf echter niet op en na een mooie aanval maakten ze toch de tegengoal: 3-1. De spanning liep op, beide teams wilden winnen. Gelukkig wist Thijmen na een mooie voorzet te scoren en bracht daarmee de stand op 4-1.

BATO bleef proberen en onze verdediging had het behoorlijk lastig. Ze slaagden erin om er nog eentje in te schieten, waardoor de stand op 4-2 kwam te staan.
Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Fleur nog een mooie kans en benutte deze met succes. Hiermee bracht ze de eindstand op 5-2. Opnieuw een prachtige overwinning voor ons JO12-team!

Vooruitblik: Wedstrijd tegen Heiligerlee JO12
Komende dinsdag staat er een spannende wedstrijd tegen Heiligerlee JO12 op het programma. We kijken uit naar deze uitdaging en zijn vastberaden om opnieuw een sterke prestatie neer te zetten.

Uitslag: 2-1

Op zaterdagochtend stonden onze jongens en meiden tegenover SJO NWWC JO12-1.
Beide teams hadden tot nu toe al hun wedstrijden gewonnen, wat voor extra spanning zorgde. Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat dit een intensieve strijd zou worden. Het spel begon direct met aanvallende acties van beide kanten. Drieborg lijkt de eerste helft de overhand te hebben en Qiondrick komt als eerste dichtbij een doelpunt, maar zijn schot miste net het doel van de tegenstander. Gelukkig herpakte hij zich snel en maakte hij even later met volle overtuiging de 1-0. Het hele team was op dreef en de bal circuleerde goed. Dit resulteerde al snel in een prachtige goal van Mathias, waardoor de voorsprong werd vergroot naar 2-0.

Naarmate de tijd verstreek, werd SJO NWWC JO12-1 sterker en wisten ze steeds vaker onze keeper te bereiken. Ondanks een aantal knappe reddingen, viel uiteindelijk toch de tegengoal. De stand werd 2-1 en de eindfase van de wedstrijd was zenuwslopend. Het publiek van beide teams leefde intens mee en elke aanval zorgde voor spanning.

SJO NWWC JO12-1 bleef volhouden en wist handig door onze verdediging heen te breken. Gelukkig stond Roy keer op keer paraat en maakte hij enkele indrukwekkende reddingen.  Eindelijk, na een slopende strijd, klonk het eindsignaal. Het publiek was opgelucht,  enorm trots op de jongens en meiden.
Het was werkelijk een geweldige wedstrijd om te zien!
Volgende week spelen we uit tegen Heiligerlee JO12-1.

JO12-1 biedt ASVB tot het einde veel tegenstand

Drieborg JO12-1JM - ASVB JO12-1JM

Om 10:30 uur trappen we vol frisse moed af tegen ASVB. ASVB begint gelijk sterk en aanvallend aan de wedstrijd en al snel wordt duidelijk dat ze voor de winst komen. Maar ze stuiten op onze sterke verdediging en zo weten we ons de eerste minuten goed stand te houden en ook zelf een paar mooie schietkansen te creëren. Uiteindelijk kunnen we niet voorkomen dat ASVB op voorsprong ... meer ยป

• 10 september 2022, 10:30