17 december 2023
Thos 2- Drieborg 3
Uitslag: 0-5

Drieborg 3 wint laatste wedstrijd van dit jaar.
Na vorige week 1 punt te hebben gepakt bij WVV stond vandaag de uitwedstrijd tegen Thos op het programma. Vanaf het begin zijn wij de bovenliggende partij. Krijgen we kansen om snel op voorsprong te komen. We maken ook wel de 0–1, maar de scheidsrechter vond dat Kevin te hard in kwam op de keeper van Thos, dus werd de goal afgekeurd. Even later was het dan wel raak door Kevin. Achterin gaven we niet veel weg, maar soms ging het ook maar net goed. Met 1-0 gaan we de rust in.
De 2e helft dezelfde wedstrijd wij zijn beter en krijgen kansen. Na de 0-2 wederom door Kevin was de wedstrijd gespeeld. Al snel kwamen we op 0-3 door Erwin en 0-4 door Geert en 0-5 door Rick. Al met al een verdiende overwinning waardoor we jaar toch nog goed afsluiten.
Het 3e elftal wenst iedereen prettige kerstdagen en een sportief maar vooral gezond 2024.

Uitslag 2-0

De tegenstander van vandaag waren we enkele weken geleden in de beker ook al tegen gekomen. Toen bleven na een moeilijke wedstrijd de puntjes in Drieborg.
We beginnen goed aan de wedstijd en creëren in het eerste kwartier een paar leuke kansjes.
Scoren lukt alleen niet. Hierna nemen de gastheren meer en meer het initiatief en komen we met 2-0 achter.

Na de pauze en enige omzettingen hebben we wat meer grip op de mannen in de rode shirts.
We komen alleen niet tot echte kansen en daarnaast hadden we zelf een paar keer het geluk aan onze zijde.
De tweede helft eindigde na 45 minuten dan ook doelpuntloos. Na een leuke wedstrijd bleek Bellingwolde net even beter te zijn.
De scheidsrechter van deze ochtend heeft een dikke voldoende verdiend!