Meld je nu aan!

Wil jij ook graag sporten bij een van de leukste sportclubs uit het Oldambt? Of wil je een keer kijken of sporten bij Sportvereniging Drieborg iets voor jou is? Dat kan! Iedereen is van harte welkom!

Iedereen die geïnteresseerd is krijgt de kans om twee keer vrijblijvend mee te trainen, zonder verplichtingen. Vul je gegevens in op onderstaand contactformulier en meld je aan. Je ontvangt een bevestiging via e-mail en je bent direct welkom om te komen trainen.

Om je aanmelding compleet te maken, ontvang je binnen twee weken een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we welke gegevens nog noodzakelijk zijn om je inschrijving definitief te maken. Daarnaast biedt het gesprek ons de kans om je hartelijk welkom te heten en je een goede start te geven binnen jouw nieuwe vereniging.

Vragen? Neem contact met ons op via info@svdrieborg.nl.

Je sportactiviteit

Voetbal - Veld AlgemeenVolleybal - Zaal: CompetitieVolleybal - Zaal: RecreatiefGymnastiek - Acrobatische GymnastiekGymnastiek - BasisturnenGymnastiek - GymnastiekGymnastiek - SelectieturnenNiet-spelend (voor bijvoorbeeld trainers, scheidsrechters en vrijwilligers)

Voormalig of huidige vereniging

Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB, KNGU of NEVOBO?

NeeJa, vul indien bekend onderstaande gegevens in:

Je gegevens

ManVrouw

Opmerkingen

Heb je iets dat je aan de ledenadministratie van Sportvereniging Drieborg wilt meegeven? Of heb je een vraag over je aanmelding? Geef dat hier dan even aan.

Om veiligheidsredenen vragen wij u om de onderstaande code exact over te nemen. Dit is om SPAM tegen te gaan.