DRIEBORG – Sportvereniging Drieborg heeft het contract met trainer Gert de Wal verlengd. Het contract van de oefenmeester bij Drieborg liep aan het einde van het seizoen af, beide partijen wilden graag met elkaar verder. “De samenwerking verloopt uitstekend en ik wil graag nog een termijn met deze mensen blijven werken”, aldus De Wal in zijn eerste reactie.

Het contract van De Wal is met één seizoen verlengd. “We gaan na elk seizoen bekijken of we nog met elkaar door willen”, zegt De Wal. De trainer wil Drieborg ontwikkelen tot een stabiele club die jaarlijks bovenin de vijfde klasse meedoet. Met de hoop een keer een periodetitel te kunnen pakken.

“Dat de club met mij door wil is heel mooi, dan zitten we op één lijn. Ik wilde zelf namelijk ook graag blijven. Ons doel is om het elk jaar iets beter te doen en op termijn een mooie stap voorwaarts te zetten met Drieborg”, aldus De Wal.

“We zijn met iets bezig in Drieborg en dat willen we graag continueren met Gert als hoofdtrainer”, legt voorzitter Jan Bakker uit. “Drieborg en Gert de Wal passen goed bij elkaar. Hij brengt rust en duidelijkheid bij de club”. De komende periode zal de clubleiding ook rond de tafel gaan zitten met de assistenten van De Wal, Bert Berends en Sander Spa. De club heeft de intentie uitgesproken om ook de termijnen van Berends en Spa met tenminste een seizoen te verlengen.

Sinds De Wal het roer in Drieborg overnam is het iets beter gegaan met de Dijkbewoners. In zijn eerste seizoen eindigde Drieborg als vijfde en haalde zodoende net géén nacompetitie. Momenteel bezet de ploeg ook de vijfde plaats, maar is na zeven wedstrijden nog als enige ongeslagen in de 5e klasse D.

Nieuwe kantine

Hoofdsponsor