Je lidmaatschap

VoetbalVolleybal Recreatief MixVolleybal Competitie DamesGymnastiekTurnen voor beginnersAcrobatische GymnastiekWedstrijdturnenNiet-spelend (voor bijvoorbeeld trainers, scheidsrechters en vrijwilligers)
Contributie 2019-2020

Voormalig of huidige vereniging

Ben je al eerder lid geweest van S.V. Drieborg, KNVB of NEVOBO of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB of NEVOBO?
NeeJa
Vul indien bekend onderstaande gegevens in.

Je gegevens

ManVrouw

Betaling contributie

De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nummer nodig. Wij schrijven uw contributie rond de 26e van iedere maand automatisch van uw rekening af. Wordt je contributie betaald door het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Neem dan contact met de penningmeester per e-mail (info@svdrieborg.nl) of telefoon (06 - 832 532 98).

Opmerkingen

Heb je iets dat je aan de ledenadministratie van S.V. Drieborg wilt meegeven? Geef dat hier dan even aan.

Privacyverklaring

Lees de onderstaande privacyverklaring van S.V. Drieborg goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe S.V. Drieborg omgaan met persoonsgegevens.

Privacyverklaring S.V. Drieborg (Mei 2018)

Ondertekening

Je dient dit formulier digitaal te ondertekenen door de onderstaande gegevens in te vullen. Nog géén 18 jaar? Laat dit formulier dan ondertekenen door je ouder(s) of gezagshouder(s).

Het beëindigen en/of wijzigen van het lidmaatschap kan alléén door dit schriftelijk te melden bij het bestuur via info@svdrieborg.nl of per brief naar: Sportvereniging Drieborg, t.a.v. het Bestuur, Oudeweg 2, 9688 RE, Drieborg. Opzegging en/of wijziging van het lidmaatschap geschiedt altijd tegen het einde van de maand.

Om veiligheidsredenen vragen wij u om de onderstaande code exact over te nemen. Dit is om SPAM tegen te gaan.