Sponsoring is van groot belang voor elke vereniging. Ook voor Sportvereniging Drieborg geldt dat de club niet kan bestaan zonder haar sponsoren. Het biedt een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Daarnaast zorgt sponsoring voor een professionele uitstraling van de vereniging en bindt het de club met ondernemers in de omgeving. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het grote aantal bedrijven dat onze vereniging steunt.

Er zijn binnen de vereniging diverse manieren om als bedrijf de club te ondersteunen in haar sportieve en maatschappelijke ambities. Naast het hoofdsponsorschap, bordsponsoring en het sponsoren van de wedstrijdkleding is er ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij de Club van 50. Hieronder is meer informatie te vinden over de sponsormogelijkheden bij Sportvereniging Drieborg.

Balsponsor

Als balsponsor kun u met relaties een bijzondere voetbalmiddag tegemoet gaan waarbij uw bedrijf of merk volop in de spotlights staat.

• Logo op het opstellingsformulier en wedstrijdcommunicatie;
  • De naam van uw bedrijf of merk wordt getoond op het tv-scherm in het clubhuis.

€ 50,-

Bij wedstrijden tegen BNC en Nieuweschans geldt een toeslag van 20% op de prijs.

Bordreclame

S.V. Drieborg biedt uw merk of bedrijf de gelegenheid om op het Lubbert Bruins Sportpark op te vallen met maximale aandacht. Met boarding zult u niet alleen het publiek tijdens alle thuiswedstrijden van alle teams bereiken, maar ook bij alle activiteiten zoals toernooien, sportdagen, clinics, zeskamp, feestweek, etc.

• Vaste boarding, per tweeënhalve meter

€ 85,- per verenigingsjaar*

Bedrag is exclusief productiekosten (ca. € 150,- exclusief btw).

Bekijk naast de vaste boarding ook de mogelijkheden voor andere vormen van aandacht op en rondom het Lubbert Bruins Sportpark. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf maximale aandacht te laten genieten binnen elk budget.

Sportvereniging Drieborg heeft voor haar sponsoren meer smaken dan alleen bordreclame of balsponsoring. Wilt u uw merk, naast alle activatie mogelijkheden die Sportvereniging Drieborg u biedt, nog meer profileren, kies dan voor een van onze partnerschappen. Vraag de commerciële commissie welk pakket bij uw bedrijf of merkactivatie hoort. Hieronder een greep uit de faciliteiten.

Stersponsor

• Logo op het opstellingsformulier en wedstrijdcommunicatie;
  • De naam van uw bedrijf of merk wordt getoond op het tv-scherm in het clubhuis;
  • Eén (extra) vaste boarding à tweeënhalve meter;
  • Logo of naamsvermelding op diverse uitingen (zoals de website en het sponsorbord) van S.V. Drieborg.

€ 200,- per verenigingsjaar*

Bedrag is exclusief productiekosten (ca. € 167,50 exclusief btw).

Shirtreclame

De meest prominente manier van sponsoring bij S.V. Drieborg is reclame op het tenue. Met het shirtsponsorschap geniet u optimale aandacht en verkrijgt u regionale naamsbekendheid. Het shirtsponsorschap van S.V. Drieborg kunt u met uw bedrijf en product inzetten om zeer uiteenlopende marketingdoelen te bereiken.

Als shirtsponsor van S.V. Drieborg wordt uw merk of bedrijf meegenomen in alle uitingen van de club. Overal krijgt u de meest prominente plek en laten wij uw merk of organisatie opvallen. De aandacht waarin uw merk of organisatie naar voren komt, bestaat onder andere uit:

• Eén (extra) vaste boarding à tweeënhalve meter;
  • Logo of naamsvermelding op diverse uitingen (website, social media, sponsorbord) van S.V. Drieborg;
  • Een zeer prominente plek op het shirt waarbij uw merk of bedrijfsnaam in beeld komt bij onze fans en een aanzienlijk publiek in de rest van Oost-Groningen;
  • Initiële media aandacht door uw shirtreclame.

Een minimale sponsorbijdrage van € 500,- per verenigingsjaar*

Trainingspakken

Indien u met uw merk of bedrijf een grotere naamsbekendheid wilt genereren, dan heeft S.V. Drieborg de ideale marketingpropositie voor u. Als trotse vereniging uit Oost-Groningen kunt u met sponsoring van trainingspakken voor onze gymnastiekafdeling een grote naamsbekendheid scoren in Nederland. In Nederland? U leest het goed! Onze gymnastiekafdeling is met wedstrijden zowel noordelijk als landelijk (o.a. Rotterdam, Den Bosch, Oss) actief. Bovendien kunt u zichzelf profileren als merk of organisatie met een kernwaarde vergelijkbaar met die van S.V. Drieborg. De aandacht waarin uw merk of organisatie naar voren komt, bestaat onder andere uit:

• Logo of naamsvermelding op diverse uitingen (website, social media) van S.V. Drieborg;
  • Een zeer prominente plek op de trainingspakken waarbij uw merk of bedrijfsnaam in beeld komt bij een aanzienlijk publiek in heel Nederland;
  • Initiële media aandacht door uw reclame op de trainingspakken.

Een minimale sponsorbijdrage van € 500,- per verenigingsjaar*

Bedrijven en organisaties willen hun merk op een ludieke en originele manier onder de aandacht brengen, een zeer herkenbare trend in de sportsponsoring. S.V. Drieborg helpt u uw merk tot leven te brengen. S.V. Drieborg en haar spelers kunnen voor u een mooie tool zijn om uw merk tot leven te brengen onder uw doelgroep. Door middel van activaties kan S.V. Drieborg u zo goed mogelijk helpen om uw bedrijf of merk op de kaart te zetten.

• Wij denken graag met u mee en maken een passend voorstel voor uw hoofdsponsorschap.
  • Neem contact op met de commerciële commissie van S.V. Drieborg via sponsoring@svdrieborg.nl of bel 06 208 410 09.

Een minimale sponsorbijdrage van € 1.500,- per verenigingsjaar*

* Duur van de sponsorovereenkomst voor minimaal drie verenigingsjaren.