Wil jij lid worden van S.V. Drieborg? Dat kan! Iedereen is van harte welkom!

Proeftraining

Wil je een keer kijken of sporten bij S.V. Drieborg iets voor jou is? Of ben jij al lid en wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen? Iedereen die geïnteresseerd is krijgt de kans om twee keer vrijblijvend mee te trainen, zonder verplichtingen.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt een bevestiging via e-mail en je bent direct welkom om te komen trainen.

Je lidmaatschap

Voetbal Veld AlgemeenVolleybal Recreatief MixVolleybal Competitie DamesGymnastiekTurnen voor beginnersAcrobatische GymnastiekWedstrijdturnenNiet-spelend (voor bijvoorbeeld trainers, scheidsrechters en vrijwilligers)

Voormalig of huidige vereniging

Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB, KNGU of NEVOBO?

NeeJa
Vul indien bekend onderstaande gegevens in.

Je gegevens

ManVrouw

Betaling contributie

Ieder lid is jaarlijks een contributie verschuldigd. De hoogte van de contributie wordt vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering van Sportvereniging Drieborg.

Contributie is altijd voor een héél verenigingsjaar verschuldigd. De vereniging zal maandelijks een evenredig contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nodig. Wij schrijven uw contributie rond de 26e van iedere maand automatisch van uw rekening af.

Wordt je contributie betaald door het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Neem dan contact op met de penningmeester per e-mail via info@svdrieborg.nl.

Opmerkingen

Heb je iets dat je aan de ledenadministratie van S.V. Drieborg wilt meegeven? Geef dat hier dan even aan.

Privacyverklaring

Lees de onderstaande privacyverklaring goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaring staat hoe S.V. Drieborg omgaat met persoonsgegevens.

Privacyverklaring S.V. Drieborg (Mei 2018)

Ondertekening

Je dient dit formulier digitaal te ondertekenen door de onderstaande gegevens in te vullen. Nog géén 16 jaar? Laat dit formulier dan ondertekenen door je ouder(s) of gezagshouder(s).

Door ondertekening van dit formulier geeft je toestemming aan S.V. Drieborg om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven wegens contributie en overige bedragen, en je bank om doorlopend een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van S.V. Drieborg.

Als je het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Opzeggen lidmaatschap

Je lidmaatschap wordt automatisch per seizoen verlengd, tenzij je vóór 1 juni schriftelijk opzegt bij het bestuur. Dit kan eenvoudig via een e-mail naar info@svdrieborg.nl. Geef daarbij je NAW-gegevens en de reden van opzegging door. Het lidmaatschap wordt dan per 1 juli beëindigd en je ontvangt hiervan een bevestiging. Komt de opzegging na 1 juni bij ons binnen dan blijft de jaarlijkse contributiebijdrage volledig verschuldigd. Opzeggen kan op elk moment in het jaar. Je lidmaatschap eindigt echter altijd per 30 juni.

Regelementen

Lid worden van een vereniging is niet hetzelfde als een contract sluiten met een bedrijf. De regels waaraan de vereniging en haar leden zich moeten houden, staan in de Statuten en in het Huishoudelijk Reglement.

Om veiligheidsredenen vragen wij u om de onderstaande code exact over te nemen. Dit is om SPAM tegen te gaan.