Laatste nieuws

Sportvereniging Drieborg zoekt een nieuwe voetbaltrainer.


S.V.Drieborg, uitkomend in de Zondag 5e Klasse, is op zoek naar iemand in het bezit van een TC3-diploma of bereid is om deze te behalen. Van deze trainer wordt verwacht dat hij op de dinsdag- en donderdagavond de trainingen verzorgt en op de zondag begeleidend en coachend aanwezig is. Hierbij rekening houdend met het verbeteren van spelers zowel individueel als in teamverband. We willen een herkenbare speelstijl neerzetten met veel lokale spelers.
SV Drieborg is een kleine vereniging met twee senioren elftallen, het is derhalve zeer belangrijk dat de trainer voor een positieve sfeer zorg draagt. We zoeken dus een trainer die zich ook betrokken voelt bij het samenstellen van de teams. Wij zoeken iemand met oog voor het verenigingsbelang.
Wij hebben de laatste jaren uitgebreid geïnvesteerd in de accommodatie en bieden derhalve goede randvoorwaarden.
Mocht u willen reageren dan kunt u uw CV + motivatie sturen naar info@svdrieborg.nl. We ontvangen reacties graag vóór 1 februari 2020.
Sollicitatieprocedure: na ontvangst van uw sollicitatie krijgt u binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging. De club neemt voor zaterdag 1 februari contact met u op of u wel/niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats begin februari.


Webshop SV Drieborg online


De webshop van SV Drieborg voor senioren is online! Bestel hier alle benodigde sokken, broeken, trainingspakken en dergelijke rechtstreeks bij de fabrikant.

Webshop

Via bovenstaande afbeelding komt u op de webshop van de SV Drieborg! Of gebruik de volgende link: https://svdrieborg.clubwereld.nl/

—————————————————————-

De webshop van SJO Kroonpolder is te bereiken via onderstaande afbeelding of link:

Webshop Kroonpolder

https://www.emsporting.nl/sjo-kroonpolder-shop