Hierbij heten wij u van harte welkom als lid van S.V. Drieborg. Profiteer van onze combiregeling: u kunt meerdere sporten bij ons beoefenen met daarbij aantrekkelijke combikortingen. Zie de onderstaande lijst voor de exacte prijsgegevens vanaf 1 januari 2019.

Persoonlijke gegevens:

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoon:

Geboortedatum:

Sport(en):

Tarieven: (Peildatum: 30 juni)
Voetbal jeugd t/m 12 jaar € 6,50 p.m.
Voetbal junioren v/a 13 jaar t/m 17 jaar € 8,50 p.m.
Voetbal senioren v/a 18 jaar € 14,50 p.m.
Gymnastiek jeugd t/m 12 jaar € 6,50 p.m.
Gymnastiek junioren v/a 13 jaar t/m 17 jaar € 8,50 p.m.
Gymnastiek senioren v/a 18 jaar € 10,50 p.m.
Turnen A-selectie jeugd t/m 12 jaar € 15,00 p.m.
Turnen A-selectie junioren v/a 13 jaar t/m 17 jaar € 15,00 p.m.
Turnen A-selectie senioren v/a 18 jaar € 15,00 p.m.
Turnen B-selectie jeugd t/m 12 jaar € 9,50 p.m.
Turnen B-selectie junioren v/a 13 jaar t/m 17 jaar € 9,50 p.m.
Turnen B-selectie senioren v/a 18 jaar € 9,50 p.m.
Acrobatische gymnastiek jeugd t/m 12 jaar € 11,50 p.m.
Acrobatische gymnastiek junioren v/a 13 jaar t/m 17 jaar € 11,50 p.m.
Acrobatische gymnastiek senioren v/a 18 jaar € 11,50 p.m.
Volleybal junioren v/a 13 jaar t/m 17 jaar € 8,50 p.m.
Volleybal senioren v/a 18 jaar € 10,50 p.m.
Badminton senioren v/a 18 jaar € 10,50 p.m.
Steunlid senioren v/a 18 jaar € 9,75 p.m.

Kortingen:
Tweede sport: 50% korting
Derde sport: 60% korting
Vierde sport e.v.: 80% korting

De duurste sport is altijd de eerste sport en zo verder aflopend. Bijvoorbeeld Acrobatische gymnastiek & Turnen B-selectie junioren v/a 13 jaar t/m 17 jaar: € 11,50 + € 4,75 (€ 9,50 - 50%) = € 16,25.

Betaling contributie:
Maandelijks d.m.v. een automatische incassoJaarlijks d.m.v. toegezonden factuur

Als men kiest voor jaarlijkse facturatie van de contributie kost dit € 25,00 extra aan administratiekosten per jaar.

Bij betaling per automatische incasso IBAN-rekeningnummer hieronder invullen. Met het invullen van uw IBAN-rekeningnummer geeft u automatisch toestemming aan de vereniging om het totaalbedrag van uw rekening af te schrijven.

In de contributie zijn de kosten voor het bondslidmaatschap meegenomen. Ook de waskosten voor senioren voetballers zijn hier in verwerkt.
Wedstrijdpaspoorten en -toeslagen voor turnen en acrobatische gymnastiek zijn NIET in de contributie verwerkt en dienen apart voldaan te worden.

IBAN-nummer:

De gegevens vermeld op dit aanmeldingsformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging in verband met alle verenigingsactiviteiten en de verspreiding van het clubblad.
Ondergetekende geeft toestemming om zijn/haar gegevens door te geven aan en KNVB en/of KNGU i.v.m. de aanmelding als lid en verklaart ermee bekend te zijn dat de KNVB en/of KNGU de adresgegevens ook aanwendt voor acties van onder andere KNVB en/of KNGU-sponsors en ter beschikking stelt in verband met onderzoeksactiviteiten.

Het beëindigen van het lidmaatschap kan alléén door u schriftelijk af te melden bij de penningmeester via info@svdrieborg.nl
U dient dit formulier digitaal te ondertekenen door de onderstaande gegevens in te vullen.

Ingangsdatum lidmaatschap:

Naam:

Plaats:

Datum:

Om veiligheidsredenen vragen wij u om de onderstaande code exact over te nemen. Dit is om SPAM berichten tegen te gaan.