Word vrijwilliger of stagiair!

S.V. Drieborg kan als actieve sportvereniging niet bestaan zonder vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn actief als trainer, leider van een team, scheidsrechter, bardienstmedewerker, onderhoud accommodatie, bestuurslid of lid van een van de vele andere afdelingen binnen de vereniging. We zijn zeer gelukkig dat er ieder seizoen weer veel leden bereid zijn om een deel van hun vrije tijd beschikbaar te stellen in het belang van de club en haar leden.

Stages

Wij hebben diverse mogelijkheden voor studenten om stage te lopen: op alle niveaus en op alle gebieden. Voor bijna alle studierichtingen hebben wij wel een stageplaats beschikbaar gedurende het schooljaar. Van voetbal tot communicatie en van horeca tot evenementenorganisatie.

Benieuwd hoe je ons kunt helpen?

Stuur een e-mail naar info@svdrieborg.nl of neem contact op met Mart Bakker (06 506 585 87). We gaan graag met je in gesprek om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.