Heiligelaan 55
9636CL
ZUIDBROEK
tel. 0598-453756

Vandaag moesten de mannen van Drieborg  richting Zuidbroek voor een belangrijke wedstrijd tegen ZNC.
Drieborg en ZNC staan gelijk in punten en het doelsaldo staat ook aardig gelijk met elkaar, ZNC heeft daarbij in 2024 nog niet verloren en is dus aan een hele sterke reeks bezig, Drieborg weet dus dat het een belangrijke en lastige pot zal worden vandaag.
Drieborg begint scherp en fel aan de wedstrijd en de meeste duels worden daardoor ook gewonnen, ZNC voetbalt wel beter dan Drieborg die heel slordig in de passing is vandaag. Beide ploegen krijgen wat kleine kansen maar aan beide kanten staan de doelmannen goed.
In de 28e minuut valt de bal voor Drieborg gezien goed , de bal gaat namelijk ongelukkig via een ZNC speler in het eigen doel.
Drieborg haalt hier vertrouwen uit en krijgt nog wat kansen voor de rust maar het blijft bij een 0-1 ruststand.

In de tweede helft is ZNC iets sterker en krijgt een aantal goede kansen, onze keeper Julan liet zijn talent zien door een paar hele goede reddingen in huis te hebben waardoor Drieborg op 0-1 blijft staan.
ZNC probeert terug in de wedstrijd te komen  en gaat meer vooruit voetballen, Drieborg zakt wat in waardoor er meer ruimte achter de ZNC verdediging komt voor de lange bal. Hier komen aantal goede kansen uit om de 0-2 te maken.
Het blijft uiteindelijk 0-1 en Drieborg kan trots zijn op de strijd en werklust die zijn geleverd om de punten uit Zuidbroek mee te nemen naar huis.

Zondag 24 maart komt MOVV op bezoek in Drieborg, dit belooft weer een leuke wedstrijd te worden.