Wedstrijdverslagen

Zaterdag 30 september 2023:
Wildervank JO10-2 - Drieborg JO10
Uitslag: 4-8

Vandaag alweer de derde wedstrijd in de competitie voor de JO-10. Ze mochten vandaag aantreden tegen Wildervank. Nadat iedereen had verzameld om 9:15 bij de kantine in Drieborg gingen we met volle moed richting Wildervank!
Eenmaal aangekomen in Wildervank was het nog even lastig welke kleedkamer de jongens kregen, maar uiteindelijk na de tactische besprekingen😄 kon de wedstrijd beginnen.

We begonnen vandaag met 8 spelers in het veld. Wildervank wilde dit graag.  Dat was even wennen voor de jongens (en meisje). Hierdoor kwamen we na ongeveer 5 minuten dus ook met 1-0 achter. Na deze goal werden de spelers weer wat scherper en wist onze wissel Thijmen al snel de 1-1 te maken.

Nadat de 1-1 was gemaakt, waren we los. Mees maakte al snel de 1-2 en daarna de 1-3. Door nog wat goed verdedigend werk van Patrick en Bram wisten we wat goals tegen te houden. Helaas maakte Wildervank de 2-3 en bleef het dus nog spannend. Gelukkig wist Thijmen net voor de rust de 2-4 te scoren, waardoor we blij de rust in gingen.

De 2e helft begon en Marlies en Alexander wisten op het middenveld alles goed onder controle te houden. Hierdoor kon Mees zijn hattrick  maken, met als gevolg de 2-5. Doordat Drieborg ver voor stond was de concentratie een beetje weg en werd de 3-5 gemaakt en kort erna ook de 4-5. Het werd dus weer spannend.

Doordat het wat spannender werd gingen we ook beter spelen. Zo wist Thijmen ook zijn hattrick te maken en bedacht Tyler even een bal vol in de kruising te schieten. 4-7 dus!
In de laatste minuten werd de bal vaak over en weer gegeven, maar toch wist Patrick nog de 4-8 te scoren. Verder had Giovanni achterin alles goed op slot, waardoor de eindstand 4-8 is geworden. Weer winst voor het team onder 10 dus!!

Goed gedaan allemaal! En op naar volgende week. We spelen dan thuis tegen BATO JO10-3.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaterdag 23 september 2023

Drieborg JO10 - ASVB JO10
Uitslag 7-6

Zaterdag stond de 2e competitie wedstrijd van de jongens en meisje onder 10 jaar op het programma.
Om kwart voor 9 hadden we verzameld bij de kantine en kregen we een praatje van de trainers. Daarna was het tijd om het veld op te gaan.
Nadat de scheidsrechter floot schoot Drieborg uit de startblokken en scoorde al na 1 minuut door een goeie goal van Mees.
Daarna was de focus even weg en kwamen we al gauw met 1-2 achter. Door goed verdedigend werk van Patrick en Alexander werd de achterstand niet vergroot.
Drieborg herpakte zich snel en Bram en Mees scoorden nog een paar goede goals. Hierdoor kwamen we op een 4-2 voorsprong. Doordat de concentratie wat wegviel gingen we met een 4-4 stand de rust in.

Na de ranja en de wissels in de rust schoot Drieborg weer uit de startblokken. Hierdoor scoorden we de 5-4 en niet veel later scoorden we ook de 6-4. De twee ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en ASVB wist weer terug te komen tot 6-6.

Na een spannende slotfase met kansen over en weer wist Drieborg de overwinning toch naar zich toe te trekken door een prachtige goal, via de paal, van Tyler. Dit bleek ook de laatste actie van de wedstrijd te zijn en zo won Drieborg JO10 hun eerste wedstrijd.
Wij zijn heel trots op de jongens ( en meisje )
Op naar volgende week!

Mooi resultaat voor JO-10

Wildervank JO10-1JM - Drieborg JO10-1JM

Vandaag alweer de derde wedstrijd in de competitie voor de JO-10. Ze mochten vandaag aantreden tegen Wildervank. Nadat iedereen had verzameld om 9:15 bij de kantine in Drieborg gingen we met volle moed richting Wildervank!  Eenmaal aangekomen in Wildervank was het nog even lastig welke kleedkamer de jongens kregen, maar uiteindelijk na de tactische besprekingen😄 kon de wedstrijd beginnen.&nb... meer »

• 30 september 10:30