Memphis was de allerslechtste, maar Koeman heeft hem nodig

Vandaag om 14:00  Het Nederlands elftal heeft zich vrijdagavond verzekerd van een plek in de volgende ronde. Er werd een knap punt gepakt tegen Frankrijk, in een wedstrijd zonder goals. Bij Oranje viel één duidelijke dissonant aan te wijzen: Memphis Depay. Hij werd door Voetbal International beoordeeld met een vier en kwam er ook in andere media niet goed vanaf. Heel Nederland was voor even eensgezind: Memphis speelde dramatisch. meer »

De opvallendste bankzitters tijdens dit EK

Vandaag om 12:00  De eerste week van het Europees Kampioenschap in Duitsland zit erop, 21 wedstrijden zijn er gespeeld. Het eindtoernooi valt tot nog toe nog allerminst tegen. Verrassingen, prachtgoals, machines van ploegen als Duitsland en Spanje; de neutrale kijker wordt niet teleurgesteld. En dan te bedenken dat er nog een behoorlijke portie klasbakken nog amper minuten heeft gemaakt. In het onderstaande een overzicht van de opvallendste bankzitters tijdens de eerste EK-week. meer »

Vijf Italiaanse bondscoaches op ��n EK; zijn ze inderdaad zo goed?

Vandaag om 11:00  Marco, Luciano, Domenico, Francesco en Vincenzo. Alleen al door hun voornamen is het een zege dat deze EK-editie vijf Italiaanse bondscoaches bij elkaar brengt. Geen land komt ook maar in de buurt van dat aantal. De Italiaanse allenatori zijn behoorlijk populair. Niet alleen de wat kleinere voetballanden, maar ook zij die in de (sub)top van het Europese toneel verkeren, zijn dit toernooi begonnen met een Italiaan als eindverantwoordelijke. Hoe staan ze ervoor na precies één EK-week? Blijkt het een goede keuze, een Italiaan als bondscoach? meer »

Voorbereiding Eredivisieseizoen 2024/25: deze clubs zijn alweer in training

Gisteren om 12:00  Het Europees Kampioenschap is inmiddels één week onderweg. Alle focus gaat rond deze tijd naar toernooi in Duitsland, maar in de luwte is een aantal Eredivisieclubs weer gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Wij zetten op een rij welke clubs dat zijn. meer »

Bryan Linssen over zijn tijd in Japan: ?Ik speel voor de grootste club van heel Azi�?

Gisteren om 9:00  Bijna de gehele voetbalcarrière van Bryan Linssen speelde zich af in Nederland. Totdat in de zomer van 2022 de Japanse topclub Urawa Red Diamonds zich bij zijn werkgever Feyenoord meldde. Linssen vertelt over zijn tijd in Japan, de verhoudingen met de Nederlandse competitie en zijn toekomstplannen. meer »

EK in cijfers: opvallendste stats van EURO 2024 tot nu toe

20 juni 2024 14:30  Het EK voetbal in Duitsland stelt tot dusver niet teleur. Verrassende uitslagen, aanvallend voetbal en veel teams die gelijkwaardig aan elkaar zijn. Dat maakt het toernooi tot op heden erg boeiend om naar te kijken. Dat zie je ook terug in de cijfers. De meeste opvallende hebben wij voor jou uitgezocht. meer »