Marjan Garst nieuwe volleybaltrainster Drieborg DS1

6 juni 12:00  Sportvereniging Drieborg kondigt met trots aan dat Marjan Garst de nieuwe trainster en coach wordt van het eerste damesteam (DS1) voor het seizoen 2024-2025. Marjan brengt haar jarenlange ervaring en succes in de volleybalwereld naar Drieborg. Ze heeft eerder diverse teams naar succes geleid en staat bekend om haar vermogen het beste uit spelers naar boven te halen. Haar benoeming wordt gezien als een belangrijke stap vooruit voor de volleybalafdeling. meer »

Volleybalteam DS1 van SV Drieborg maakt wervingsvideo

31 mei 10:15  Het DS1 volleybalteam van SV Drieborg heeft de creatieve handen ineen geslagen om een video te maken. meer »

Feestweek 2024: "Ik was er bij, maar ik weet het niet meer"

17 mei 9:45  “Waar een klein dorp, groot in kan zijn” Ook in 2024 werd er een Feestweek georganiseerd rondom de datum van Hemelvaart. Aangezien Hemelvaart dit jaar vroeg in het jaar viel, was het lange tijd spannend of de weergoden ons enigszins gunstig gezind zouden zijn. Maar gelukkig was dit het geval. meer »

Trainingsfaciliteit Drieborg ondergaat ingrijpende renovatie

6 mei 23:00  In een poging om de sportfaciliteiten te moderniseren en te verbeteren, ondergaat Sportvereniging Drieborg een uitgebreide renovatie van haar trainingsfaciliteit. Het middelpunt van deze transformatie is de installatie van een gloednieuw trainingsveld, compleet met geavanceerde ledveldverlichting.meer »

Benefiet 7x7 Voetbaltoernooi op sportpark Lubbert Bruins

24 april 8:30  De Heerenzitting organiseert op 6 september 2024 een Benefiet voetbaltoernooi voor het goede doel. Er wordt gespeeld op een half speelveld met 7 spelers. Na de wedstrijden is er muziek en bittergarnituur voor iedereen. Inschrijfgeld is minimaal €100,- en komt ten goede aan goede doelen.meer »

Willem Dontje benoemd tot nieuwe hoofdtrainer van Drieborg

5 april 8:15  Sportvereniging Drieborg heeft aangekondigd dat Willem Dontje komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de club zal worden. Dontje, met een indrukwekkende staat van dienst in het regionale voetbal, brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar de club. Zijn benoeming wordt met enthousiasme ontvangen door het bestuur en de leden van de vereniging, die uitkijken naar een succesvolle samenwerking onder zijn leiding.